fbpx
Naam directeur TAS onterecht genoemd bij uitgifte delen Cultuurtuin

GFC NIEUWS- De Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) zegt met verbazing kennisgenomen te hebben van een bericht dat op social media circuleert met een namenlijst waarop ook zogenaamd de naam van de directeur van de TAS wordt genoemd als te zijn één van de personen die in het verkavelingsgebied ‘Cultuurtuinlaan’ een kavel toegewezen heeft gekregen.

“De link die wordt gelegd tussen de persoon opgenomen in de lijst en de directeur van de TAS is volledig incorrect.”

De naam van de directeur van de TAS is Wendy A. Klass-Jap-A-Joe en niet Wendy Brigitte Jap-A-Joe. Verder heeft noch de TAS, noch de persoon van de directeur een kavel daar aangevraagd of ontvangen.

“Het is zeer te betreuren dat er zonder onderzoek te doen er onwaarheden verspreidt worden en helemaal onterecht de reputatie van derden en organisaties te schande wordt gezet. Wij hopen dan ook dat de verspreiding van deze onwaarheid meteen wordt stopgezet.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.