fbpx
Naakte man onthoofdt moeder, omdat hij dacht dat ze bezeten was door een geest

GFC NIEUWS- Een man uit de Cambodjaanse stad Phnom Penh heeft zijn 65-jarige moeder onthoofd met een hakmes.

Na zijn arrestatie zei de man dat hij dacht dat zijn moeder bezeten was door een geest.

De dader is de 32-jarige Eam Samnang, die naakt en zwaaiend met het hakmes door de straten liep. De man dreigde zelfmoord te plegen, maar het lukte de politie om hem het mes afhandig te maken.

Volgens buren had de man in de uren voor de moord enkele keren naakt op zijn balkon satan aangeroepen. Het is niet bekend of hij onder invloed van drugs was.

Hoogstwaarschijnlijk heeft de dader psychische problemen. Hij is door de politie gearresteerd.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.