fbpx
Naaktbeelden en zeer pikante foto’s Surinaamse lerares gedeeld

GFC NIEUWS – Er zijn recentelijk zeer pikante naaktvideobeelden en seksfoto’s gedeeld van een jonge lerares die lesgeeft op een school in Paramaribo.

Op de foto’s en videobeelden is de nog relatief jonge onderwijzeres naakt te zien, terwijl ze op een bed poseert in verschillende gewaagde standen. Haar gezicht is volgens informatie duidelijk herkenbaar. Voor de rest zijn alleen de benen zichtbaar van een liggende man die kennelijk de beelden geschoten heeft tijdens een seksdaad met de vrouw.

De seksplaatjes zijn gedeeld binnen een kleine Whatsapp vriendengroep die onderling dergelijke beelden uitwisselen.

De zaak kwam naar buiten nadat een van de mannen binnen de Whatsapp groep het beeldmateriaal persoonlijk via zijn mobiel in de sportschool aan enkele andere vrienden liet zien. Een van de sporters herkende de lerares direct, omdat die een goede kennis is van zijn eigen vriendin.

De sportman zegt aan GFC Nieuws dat de lerares niet op de hoogste is gesteld over het beperkt rondgaan van haar naaktbeelden, omdat dit haar geestelijk helemaal kapot zou kunnen maken. Er is door hem een beroep gedaan op de mannen binnen de groep om alle beeldmateriaal van de onderwijzeres te deleten. 

Hij wil via GFC alle vrouwen oproepen om erg voorzichtig te zijn.

“Laat niet zomaar toe dat een man met zijn mobiel naaktfoto’s of videobeelden van je schiet. Je kunt tegenwoordig niemand meer vertrouwen. De naaktbeelden kunnen jou je hele leven achtervolgen en je imago beschadigen. Je kan zelf gechanteerd worden”, is zijn mening.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…