fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Naaktbeelden en zeer pikante foto's Surinaamse lerares gedeeld

GFC NIEUWS – Er zijn recentelijk zeer pikante naaktvideobeelden en seksfoto’s gedeeld van een jonge lerares die lesgeeft op een school in Paramaribo.

Op de foto’s en videobeelden is de nog relatief jonge onderwijzeres naakt te zien, terwijl ze op een bed poseert in verschillende gewaagde standen. Haar gezicht is volgens informatie duidelijk herkenbaar. Voor de rest zijn alleen de benen zichtbaar van een liggende man die kennelijk de beelden geschoten heeft tijdens een seksdaad met de vrouw.

De seksplaatjes zijn gedeeld binnen een kleine Whatsapp vriendengroep die onderling dergelijke beelden uitwisselen.

De zaak kwam naar buiten nadat een van de mannen binnen de Whatsapp groep het beeldmateriaal persoonlijk via zijn mobiel in de sportschool aan enkele andere vrienden liet zien. Een van de sporters herkende de lerares direct, omdat die een goede kennis is van zijn eigen vriendin.

OOK INTERESSANT
Himmat, Vertraco Shipping en OHM doneren hulpgoederen met 150 jaar Hindustaanse Immigratie

De sportman zegt aan GFC Nieuws dat de lerares niet op de hoogste is gesteld over het beperkt rondgaan van haar naaktbeelden, omdat dit haar geestelijk helemaal kapot zou kunnen maken. Er is door hem een beroep gedaan op de mannen binnen de groep om alle beeldmateriaal van de onderwijzeres te deleten. 

Hij wil via GFC alle vrouwen oproepen om erg voorzichtig te zijn.

“Laat niet zomaar toe dat een man met zijn mobiel naaktfoto’s of videobeelden van je schiet. Je kunt tegenwoordig niemand meer vertrouwen. De naaktbeelden kunnen jou je hele leven achtervolgen en je imago beschadigen. Je kan zelf gechanteerd worden”, is zijn mening.