fbpx

Na ongeveer 6 jaren een workshop ‘Succes zonder stress’ speciaal voor bedrijfsleven

De meeste organisaties staan tegenwoordig onder enorme druk om hun doelstellingen te realiseren, terwijl de menselijke hulpbronnen en het milieu niet altijd overeenkomen. Wij geloven dat verandering begint bij het individu. Een overheidsdienaar wordt tegenwoordig geconfronteerd met druk van vele kanten die een uitdaging vormt voor zijn / haar efficiëntie en effectiviteit bij het vervullen van taken.

Er zijn niet alleen druk op het werk, maar ook in het gezin en het sociale leven, die invloed hebben op de gezondheid, efficiëntie en moraal van een persoon. Vaak voelt men de behoefte om vaardigheden en hulpmiddelen te leren om dergelijke druk te verwerken en een effectiever en zinvoller leven te leiden. Deze druk heeft dus ook invloed op de prestaties van een organisatie.

BEKIJK OOK
UNDP financiert bouw CBB-kantoor Stoelmanseiland

Het voorstel van Art of Living bestaat uit een intensief en zeer effectief trainingsprogramma dat innovatieve adem- en ontspanningsmethoden biedt om stress te verminderen en de mentale helderheid, focus en de besluitvorming te verbeteren.

De praktijken hebben ook aangetoond dat ze de concentratie verbeteren, het energieniveau en de productiviteit verhogen en ook de angst verminderen. Het programma wordt onderwezen in meer dan 151 landen met meer dan 300 miljoen mensen.(GFC)