fbpx

Na 35 jaar huwelijk: mijn man heeft mij nog nooit bedankt, geen drup waardering

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 62- jarige vrouw die al langer dan 35 jaar geleden is getrouwd vertelt dat zij sinds het begin van haar relatie nog nooit een bedankwoord uit de mond van haar echtgenoot heeft gehoord.

Zij heeft ook nimmer een presentje van hem gehad waarmee zij ten minste het gevoel zou krijgen dat hij blij is met de zorg die ze hem al die tijd heeft gegeven.

“Ik heb nooit een druppel waardering van hem gekregen”, vertelt de zestiger uit Amsterdam op verbitterde toon aan GFC Lifestyle in Den Haag.

Het koppel heeft de laatste jaren veel relatiestrubbelingen en overweegt de huwelijksverbintenis te verbreken.

“Ik heb tientallen jaren voor hem gekookt, de was op tijd gedaan, gestreken, de kinderen verzorgd terwijl hij languit op de bank lag, ons huis altijd schoongehouden en hem verzorgd toen hij vaker ziek was. Maar het woord bedankt komt niet voor in zijn woordenschat”, weet ze zeker.

BEKIJK OOK
Mannen met meer spieren aantrekkelijker voor vooral jonge vrouwen

Relatie-experts leggen uit aan GFC dat elk gezond mens het soms nodig heeft en het fijn vindt om gewaardeerd te worden voor hun inspanningen.

Regelmatig waardering uiten kan ervoor zorgen dat de liefdesrelatie wordt versterkt. Een simpele zin uitspreken als ‘bedankt voor alles wat je voor mij doet’ kan al wonderen verrichten.

Foto ter illustratie.