fbpx

Mysterie dood gevonden man met stukje ham op billen en zaadballen in tonijnblik opgelost

GFC NIEUWS- Drie mannen zijn opgesloten wegens doodslag op een Britse man die dood werd gevonden op een vliegveldbank met ham op zijn billen en zijn zaadballen in een lege tonijnblik.

De Ier, James O’Byrne (59) was één van de drie mannen die veroordeeld is voor de dood van de 51-jarige Steven Allford.

Twee Finse mannen – Jussi Petteri Munck, 41, en Mika Tapio Soininem, 48, hebben ook toegegeven dat ze verantwoordelijk waren voor zijn dood

De dakloze Allford uit Londen werd in oktober 2016 liggend ontdekt op een bank met zijn gezicht naar beneden buiten het vliegveld te Málaga, Spanje.

Hij was aan de bank gebonden met zijn broek naar beneden getrokken tot aan zijn enkels. Een stukje ham werd achtergelaten op zijn billen, terwijl zijn zaadballen gestopt waren in een leeg tonijnblikje.

BEKIJK OOK
Suriname ondersteunt doel wereldwijde nucleaire ontwapening

Obductie wees uit dat hij stierf als gevolg van verstikking in zijn eigen braaksel na een zware drinksessie.

In eerste instantie dachten de autoriteiten dat zijn dood te maken had met hobofobie, fobie of angst voor zwervers of bedelaars.

Na drie jaar werd ontdekt dat hij mishandeld was door drie andere dakloze mannen die ook in de omgeving sliepen. Allford deelde nooit zijn voeding en drank met anderen, dus wordt aangenomen dat op grond daarvan de mannen hem aanvielen.

De politie kwam achter deze informatie nadat ze in het bezit kwam van een filmpje dat was vastgelegd door één van de mannen tijdens hun criminele daad. Het filmpje was gepost op Facebook.