fbpx

Musici Amerikaans leger en bekende Surinamers ondersteunen Kerstpottenactie

De 94ste Kerstpottenactie is intussen feestelijk ingeluid op het KKF-beursterrein. Onder andere Marcia Dalfour en een sectie van het militair kapel, luisterden de happening muzikaal bij. Hoofdsponsor van dit jaar is oliemaatschappij Kosmos Energy. Zij doneerden een bedrag van SRD 10.000,-.

Alhoewel de kerstpottenactie goed loopt, kan het jaarlijks terugkerend initiatief van het Leger des Heils, om pakketten met voedsel aan senioren burgers en minder bedeelden uit te reiken, wel wat steun gebruiken. Mede om deze reden zal er een gezamenlijk muziekoptreden worden gegeven met musici uit het Amerikaans Leger samen met het muziekkapel van het Surinaams Leger des Heils.

Het was de Amerikaanse ambassade die aan het Leger des Heils het aanbod deed om de musici uit het Amerikaans leger te laten optreden met muzikanten van het muziekkapel van het Leger des Heils. Dit optreden vindt vandaag plaats op het pleintje tussen DSB, MacDonalds en TBL Cinemas in de Hermitage Mall.

BEKIJK OOK
Advocaten Saya vinden dat hij niet de juiste medische behandeling krijgt, hij is diabeet, heeft een nieraandoening en plast soms bloed

Bekende Surinamers

Ook op zaterdag 1, 8 en 15 december wordt shoppen in de Hermitage Mall extra speciaal. Deze drie dagen zullen vele Bekende Surinamers zoals Gail Eijck,
en Steven van Frederikslust elk één tot twee uurtjes lang, bij de kerstpot in de Hermitage Mall op ‘het plein’ staan, uitkijkend naar uw donatie.(GFC)