fbpx

Multimiljonair: ik ben juist ongelukkiger geworden met veel geld

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man die in zijn jongere jaren behoorde tot niet eens de middenklasse en nu door het leven gaat als multimiljonair beweert dat al zijn extra inkomsten hem juist ongelukkiger hebben gemaakt.

Volgens zijn zeggen leefde ook hij net als veel andere mensen in de overtuiging dat het bezitten van extreem veel geld inherent is aan een fantastisch en zorgeloos leven.

De veertiger uit de Nederlandse Randstad geeft toe dat het beslist niet prettig is om als armoedzaaier de jaren te slijten.

“Ik heb ook meegemaakt dat ik niet eens mijn vaste lasten zoals de energierekening op tijd kon betalen. Het was geen pretje. Dat was ook de reden dat ik er alles aan deed om zo rijk mogelijk te worden”.

“Maar nu ik eenmaal mijn doel heb bereikt kom ik tot de conclusie dat mijn dromen veelal weg zijn”.

Op de vraag van GFC Lifestyle wat hem dan zo ongelukkig maakt geeft hij een helder antwoord.

OOK INTERESSANT
Surinamers willen massaal naar Nederland om te wonen: toekomstperspectieven hopeloos

“Geld is nodig, en als je te weinig hebt draagt het zeker niet bij aan een positief welzijnsgevoel. Maar anderzijds maak ik nu mee dat zowat niets mij meer echt gelukkig maakt”.

“Het doet mij allemaal niets meer, zelfs de luxe auto die ik rijd en de mooie villa waarin ik woon geven mij geen kick meer. Ik kan u verzekeren dat het in mijn vroegere periode heel anders is geweest”.

“Toen maakte mijn tweedehands auto mij nog blij en waardeerde ik die nog. Ik denk dat het ernaar streven je dromen waar te maken een heerlijker gevoel geeft dan wanneer je die daadwerkelijk al hebt waargemaakt”, meent hij.

“Geef maar een nieuwe fiets aan een arm jochie van 12 dat woont in een arm Afrikaans land en dezelfde aan een even oud kind uit rijke ouders in Nederland”.

“Zie maar hoe groot het gevoelsverschil is tussen beiden.”

Foto man ter illustratie.