fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Multidisciplinaire inspectie voor naleving Covid-19-protocollen nog gaande

GFC NIEUWS- De multidisciplinaire inspectie die gevoerd wordt in het kader van de controle en naleving van de Covid-19-protocollen is nog steeds gaande.
Het gaat om de clusterinspectie die gedaan wordt door 6 verantwoordelijke ministeries. Ingaande 24 december gelden de aangescherpte maatregelen die door de regering zijn gepresenteerd.
Conform de mededelingen geldt dat alleen de essentiële diensten, door de Regering genoemd, diensten mogen aanbieden.
Tegen de bedrijven die niet behoren tot de essentiële diensten en toch open zijn voor het publiek, zullen er harde maatregelen getroffen worden en eventueel overgaan tot intrekking van de vergunning.
Ook zijn uitvaartbedrijven verplicht contact te maken met het Clusterteam die de nabestaanden zal begeleiden, aan de hand van de Covid-19 preventie protocollen voor uitvaarten.
De afgelopen dagen zijn er harde maatregelen getroffen tegen bedrijven die de Covid-19-protocollen niet (voldoende) naleven. Dit om de verspreiding van het virus te beperken en zorg te dragen voor veilige werkomstandigheden.
Voor meer informatie, klachten en aanmeldingen van bedrijven en belanghebbenden kan er gemaild worden naar: [email protected].
De uitvaartbedrijven kunnen zich ook telefonisch aanmelden op: +597 8265056 (mevrouw M. Nelson)

OOK INTERESSANT
Defensie en South Dakota National Guard bespreken lopende en nieuwe projecten