fbpx
Multi Media Masterclass in Suriname

Op zaterdag 25 april en zaterdag 2 mei 2015 wordt er een Multi Media Masterclass gehouden in Hotel Torarica.

De Masterclass wordt verzorgd door Marian Spier. Zij was manager aan de Hogeschool van Amsterdam bij het instituut voor Interactieve Media, docent cross media en verantwoordelijk voor het ontwikkelen van internationale programma’s en partnerships met hogescholen en buitenlandse bedrijven.

Doelgroep

Deze training is voor (media)professionals, journalisten, politici, pr- en communicatieprofessionals.

Voorkennis

Enige kennis hebben van social media, of beperkte kennis hebben van het internet.

Voordelen

Na afloop van deze training kunt u op een juiste manier gebruik maken van de social mediaplatformen zoals twitter, Facebook en linkedin, weet u hoe het Surinaamse medialandschap eruitziet, heeft u een beeld van uw online brand en heeft u inzicht in de beleving van de mediaconsument in Suriname.

Aanpak

In overleg met de deelnemers wordt er een óf een aantal hypothetische casussen ingebracht óf er wordt aan de deelnemers gevraagd een situatie uit de praktijk te beschrijven en deze als casus in te brengen. Deze praktijkgerichte benadering zorgt ervoor dat elke deelnemer zo effectief mogelijk terugkoppeling krijgt.

Op dit moment is Marian zakelijk directeur van KLIK!Amsterdam animatiefilm festival www.klikamsterdam.nl en traint ze mensen wereldwijd in online media en hoe die op strategische en operationele wijze in te zetten. Marian organiseert momenteel TEDxAmsterdam www.tedxamsterdam.com en is de founder van TEDxAmsterdamWomen www.tedxamsterdamwomen.nl.

Marian heeft begin dit jaar in opdracht van Unesco een Master Class op Curaçao verzorgd genaamd ‘Multi Media Journalistiek’ een Media Ontwikkelingsprogramma in samenwerking met UNDP. Zij heeft de deelnemers opgeleid in multi-, cross- en transmediale journalistiek.

Kosten

Mediahuizen of bedrijven betalen SRD 500, – voor masterclass 1 en 2 vanaf 3 deelnemers per medium of bedrijf. Er is 10% groepskorting. Studenten betalen SRD 500, – voor masterclass 1 en 2. Op vertoon van de studentenpas krijgt men 50% korting.

Contactgegevens

Marian Spier 8573810
[email protected]

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…