fbpx
Mukesh Simboedathpandey neemt voorzittershamer VMS over

GFC NIEUWS- Mukesh Simboedathpandey is tot voorzitter van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) gekozen.

Simboedathpandey is samen met de overige bestuursleden bij acclamatie gekozen voor de periode van 1 jaar. De verkiezing heeft plaatsgevonden via Zoom.

Simboedathpandey zegt dat er veel werk te verzetten is en dat het bestuur binnenkort van start gaat met evaluatiegesprekken. Hierna zullen korte- en langetermijn doelen uitgezet worden.

Simboedathpandey heeft overgenomen van Pieter Voigt.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.