fbpx
Facebook Pagelike Widget

MSD beboet 263 verkeersovertreders, 15 rijbewijzen ingevorderd

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 5 mei tot en met zaterdag 11 mei in totaal 263 verkeersovertreders beboet.

Daarbij zijn 15 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd. De MSD heeft al enkele maanden haar acties verhoogd.

Andere verkeersovertredingen waarvoor personen een boete opgelegd kregen waren voor het overschrijden van de maximale snelheid, rijden zonder veiligheidsgordel om, handmatig telefoneren tijdens het rijden en het niet laten keuren of herkeuren van hun motorrijtuigen.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels en erop te letten dat hun voertuigbescheiden in orde zijn.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…