fbpx
Motorfietser daags na botsing met stilstaande auto overleden in ziekenhuis

GFC NIEUWS- Een 32-jarige motorfietser, die de vorige week in botsing kwam met een stilstaande auto, is woensdag in het ziekenhuis overleden.

De zware botsing is vastgelegd door een beveiligingscamera.

Op de beelden is het moment te zien waarop de motorfietser kwam aangereden en vermoedelijk de controle over het stuur verloor en in botsing kwam met een auto die op de weg was geparkeerd.

Het slachtoffer was met ontbloot bovenlichaam en had geen valhelm op. Door de botsing kwam de bestuurder met een harde klap op de grond terecht.

Hij werd zwaargewond afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp waar hij woensdag overleed.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.