fbpx

Motorfietser 49ste verkeersdode

De 44-jarige motorfietsbestuurder, Ronald Meyer, kwam maandagmiddag te overlijden na een aanrijding op de kruising van de Sir Winston Churchill- en de Ramnarain Oemrawweg. De motorfietser reed over de Sir Winston Churchillweg.

De autobusbestuurder Ruben W. reed met zijn bus over de Ramnarain Oemrawweg. Hij moest voorrang verlenen aan het verkeer op de Sir Winston Churchillweg. Een betonmixer truck stond aan de uiterste linkerzijde van de Ramnarain Oemrawweg geparkeerd.

De autobusbestuurder reed de eerder genoemde kruising op zonder rekening te houden met het verkeer op de de Sir Winston Churchillweg. Op dat moment kwam Meyer op zijn motorfiets aangereden met het gevolg een aanrijding.

OOK INTERESSANT
25-jarige bromfietser daags na aanrijding overleden in ziekenhuis

Door de aanrijding verloor Meyer de controle over zijn motorfiets en kwam vervolgens tegen de stilstaande betonmixer truck aan. Hij liep ernstige verwondingen op aan zijn hoofd en in zijn gelaat. Hij stierf kort daarna ter plaatse.

Het rijbewijs van de autobusbestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd door de politie.

Het ontzielde lichaam van Meyer is door de politie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de motorfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 49.