Motivatieworkshops voor leerlingen die deelnemen aan GLO-toets

Het sociaalpedagogisch Bureau ‘2GetThere’ organiseert motivatieworkshops om kinderen van 11 tot 13 jaar voor te bereiden op de GLO-toets van de 6e klas.

De laatste workshop voor dit schooljaar zal worden gehouden op zaterdag 3 juni van 9.30-13.30 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 kinderen.

Tijdens deze 1-daagse workshop van 4 uren wordt samen met de kinderen gewerkt om hun motivatie en zelfvertrouwen te versterken.

Het doel is het vergroten van het zelfinzicht en zelfvertrouwen van kinderen om succesvol de GLO- toets af te leggen.

Scholen kunnen ook aanmelden voor deelname en een offerte op maat aanvragen.

De periode voor de toets van de 6e klas is voor de meeste kinderen een spannende tijd. Het is bewezen dat meer zelfvertrouwen betere resultaten oplevert. In ‘Powerkids’ werken wij er samen met de kinderen aan, hun motivatie en zelfvertrouwen te versterken. Op een ontspannen manier leren de kinderen hoe zij zichzelf en ook anderen kunnen aanmoedigen om met meer zelfvertrouwen de toets voor te bereiden, zegt Peggy-Ann de Bruin, sociaal pedagoog.

Kijk voor meer informatie op www.2GetThere.sr, mail naar [email protected] of bel naar Peggy-Ann de Bruin, Sociaal pedagoog op 8299077.

De kosten SRD 60 inclusief materiaal en een snack.(GFC)

Overige berichten