fbpx
Facebook Pagelike Widget

‘Most curvy woman’ Uganda is toerisme ambassadeur

Uganda heeft de deelneemster met de meest ‘curvy body’ tijdens de Miss Curvy pageant in Kampala, Uganda, gekroond tot toerisme ambassadeur.

Nasasi Belinda, een zakenvrouw, heeft gewonnen van 20 andere finalisten. Het is de eerste keer dat deze show is georganiseerd in Uganda.

Het evenement wordt echter door enkele vrouwenorganisaties en religieuze leiders bestempeld als immoreel en een poging om het vrouwelijk lichaam als object te gebruiken.

Het ministerie van Toerisme in Uganda zegt in een verklaring dat het contest ingezet zal worden om de toerismesector in het land een boost te geven.

Meer nieuws

Galibi wil alcoholmisbruik de kop indrukken

GFC NIEUWS- Door vandaag een alcoholvrij sportevenement in Galibi te houden, willen de initiatiefnemers gevallen van alcoholmisbruik in de dorpen Christiaan- en Langamankondre reduceren.

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…