fbpx

Moreel verval: Surinaamse tieners die met 82- jarige mannen seks hebben voor geld is al normaal

GFC NIEUWS-  “Het is bij sommigen in Suriname al de normaalste zaak, het wordt zelfs goedgepraat en gestimuleerd dat tienermeisjes seksrelaties aangaan met mannen van 82 jaar in ruil voor geld”.

“Hoe diep zijn wij als land gezonken? Het is het toppunt van moreel verval in ons land”. Dat laten meerdere kritische bezoekers van GFC Nieuws zondag aan de nieuwsredactie weten.

Zij zeggen erg geschrokken te zijn van de reacties van mensen op de Facebook pagina van GFC, naar aanleiding van een bericht over een 19- tiener die haar seksrelatie met een 82- jarige man op basis van financieel gewin vergoelijkt.

“Waar gaan wij naartoe als gemeenschap als het wordt goedgepraat door volwassen burgers dat een studente al op haar 18e begint met hoereren. Dat het openlijk wordt gestimuleerd door moeders en vader op sociale media. Is dit het goede voorbeeld geven aan onze jonge dochters? Er is sprake van ernstig moreel verval in Suriname en dat zou ons allemaal aan het denken moeten zetten”, stellen de critici.

OOK INTERESSANT
17 jarige jongen schaamt zich voor zijn eigen stem en praat daarom zo min mogelijk

Ze benadrukken dat bij elke seksrelatie die niet gebaseerd is op liefde, maar op geldgewin, er gesproken mag worden van hoererij.

“Een ieder die seks heeft met een ander tegen betaling is een hoer, dat is de definitie van het woord”, beweren ze tot slot.