Moordverdachte Wolframstraat heet Dafnon Murry van De Meer en niet Rudolf Pengel

De man die ervan wordt verdacht de 28-jarige Roberto Kida vorige week vrijdag te hebben doodgeschoten in bardancing Shisha Lounge aan de Wolframstraat heet Dafnon Murry van de Meer en niet Rudolf Pengel. De ouders hebben geprobeerd de politie op een dwaalspoor te zetten, schrijft het KPS in een bericht.

De moeder van de verdachte en zijn stiefvader die eigenaar is van bardancing hebben aan de politie verklaard dat hun zoon, die als verdachte is aangemerkt, Rudolf Pengel heet.

Naderhand kwamen zij terug op hun verklaring toen zij op zaterdag 13 januari werden ontboden naar de afdeling Kapitale Delicten.

Dafnon Murry van der Meer is op 13 mei 1985 in Paramaribo geboren. Zijn logeeradres in Suriname is Wolframstraat no. 66 in Paramaribo. Hij bezit de Nederlandse nationaliteit.

Eenieder die informatie kan verstrekken over deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645, 402736,403252 de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.(GFC)

Overige berichten