fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Moordlustige brandstichter achter slot en grendel gezet

GFC NIEUWS- De politie van Santodorp heeft donderdagmiddag de 60-jarige Jerrel A. aangehouden voor brandstichting en poging tot moord.
Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat Jerrel het woonadres van zijn 59-jarige ex-vrouw heeft aangedaan met brandstof in zijn bezit. Nadat hij een schuifraam kapot had geslagen, gooide hij brandstof in een kamer van de woning. Op dat moment bevond de ex-vrouw van Jerrel zich in het huis.
Toen de vrouw vuur uit de kamer zag komen, maakte zij de voordeur open om het huis uit te gaan. Jerrel, die haar bij de voordeur opwachtte, greep haar vast en besprenkelde haar vervolgens met brandstof met de kennelijke bedoeling om haar in brand te steken.
Het lukte de vrouw om zich uit de greep van Jerrel te bevrijden voordat hij tot zijn afschuwelijke daad kon overgaan.
Nadat de vrouw zich had losgerukt, rende ze weg om zichzelf in veiligheid te brengen. Jerrel liep weg, maar werd niet ver van de plaats van het misdrijf door de politie aangehouden.
De brandweer kon voorkomen dat het huis helemaal in vlammen opging. Jerrel is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
President Santokhi terug van UNASUR-staatshoofden summit