fbpx

Moordende clown verkrachtte, martelde en vermoordde 33 tieners

GFC NIEUWS- Een advocaat die de ‘moordende clown’ bijstond gaf deze week inzicht in de innerlijke werking van zijn verwrongen geest.

John Wayne Gacy vermoordde 33 jonge mannen in zijn woning in Illinois, VS, tussen 1972 en 1978.

De ‘moordende clown’ lokte de tieners naar zijn woning en liet ze handboeien omdoen, waarna hij ze misbruikte en eindelijk vermoordde.

De advocaat van Gacy, Karen Conti, die met hem werkte voordat hij werd geëxecuteerd, zegt dat hij de type persoon was, die kan verkrachten en iemand vermoorden en vervolgens een hamburger eten met het lijk.

Conti zei aan een medium: “Hij ze me een middag dat hij keek naar ‘ Silence of the Lambs’. Ik vroeg hem ‘John, wat vond je daarvan?

BEKIJK OOK
Delegatie Tweede Kamer brengt na 13 jaar bijzonder bezoek aan Suriname

” Was het niet angstaanjagend?

“Hij zei: ‘oh nee dat begrijp je niet, als je John Gacy bent, schiet je wortel voor de moordenaar.”

“Wanneer je omgaat met iemand die een sociopaat is, realiseer je dat er een façade is. Hij is geen echte persoon, hij is een schim van een persoon.”

Al zijn bekende moorden werden gepleegd in zijn eigen boerderij, waar hij de meerderheid van ze heeft vermoord door methoden van verstikking en wurging.
Hij werd geëxecuteerd op 10 mei 1994.

Sinds hij een KFC restaurantmanager was, hield zijn laatste maaltijd onder andere in een bak gefrituurde kip en een pond aardbeien.