fbpx
Moordenaar ontmaskerd na gebruik kredietkaart vrouw om vuilniszakken en hakmessen te kopen

GFC NIEUWS- In elke gepassioneerde relatie is er vrees om de persoon waar je van houdt te verliezen – en dat kan maken dat je tot het uiterste gaat om die persoon te behouden.

Dat was zeker het geval bij Lolos. Hij moest zijn relatie redden, maar pakte het echter verkeerd aan.

Lolos, 43, en Jenny Londono hadden niet alleen een liefdesrelatie, maar startten samen ook een bedrijf.

De hardwerkende Jenny, 31, was ambitieus en was daarom ook de motor achter het succes van de Luna Lounge in Englewood, New Jersey (VS) dat in 2016 werd opgericht. Het werd een populaire bar en alhoewel Lolos de zaak financierde, was Jenny de manager.

Echter in 2017 werd Lolos paranoïde en beschuldigde Jenny van vreemdgaan. Het koppel woonde nog niet samen. Zonder haar medeweten plaatste hij een volgapparaat in haar voertuig, waardoor hij elk moment kon weten waar ze naar toe ging.

Op 25 juni 2017 sloot Jenny de bar af en werd ze samen met Lolos gezien op camerabeelden, terwijl ze de plek verlieten om naar haar appartement te gaan. Maar de volgende dag was Jenny nergens te bespeuren.

Lolos beweerde dat toen hij haar appartement verliet alles in orde was. Omdat haar kredietkaarten nog gebruikt werden, dacht de politie dat de vrouw of geen contact wilde met familie of was ze in problemen.

Na twee dagen ontdekte een voorbijganger een deel van een vrouwelijke torso drijven in de Hudson River.

Daags daarna werd een linkerbeen ontdekt in het water met rood geverfde teennagels en daarna een rechterbeen. Het hoofd en de armen zijn nooit gevonden.

Om erachter te komen wie het slachtoffer was, publiceerde de politie een foto van een tatoeage die op de heup was. Het was een woord in het Sanskrit.

Toen Jenny’s moeder de foto zag, wist ze meteen dat het om haar dochter ging. De tatoeage was een eerbetoon aan een overleden tante, een zusje van haar moeder.

De politie begon meteen te onderzoeken wie gebruikmaakte van de kredietkaarten van de vrouw. Zij ontdekte dat toen Lolos het appartement van de vrouw verliet hij vuilniszakken en twee hakmessen had gekocht met de kredietkaarten van de vrouw.

Lolos ontkende de moord op zijn vriendin.

De rechtszaak startte eind 2019 en in februari van dit jaar werd er eindelijk vonnis gewezen: een levenslange gevangenisstraf.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)