fbpx

Moordenaar met 'lockdownstress' leeft 2 weken met dode lichamen eigen zoon (3) en vrouw(36)

GFC NIEUWS- Een vader heeft ruim twee weken geleefd met de lichamen van zijn zoon (3) en vrouw (36) nadat hij hen naar verluidt had vermoord. Het vermoeden bestaat dat de stress van de lockdowns hem teveel werd.

Poorna Kaameshwari Sivaraj en zoon Kailash Kuha Raj werden voor het laatst gezien op 21 september en waren al “enige tijd” dood voordat de politie een inval deed in hun huis in Londen.

De politie vond binnen hun zielloze lichamen en de 42- jarige echtgenoot en verdachte Kuha Raj Sithamparanathan.

Rechercheurs  denken dat de man van de vrouw zichzelf dodelijk heeft neergestoken toen agenten zich een weg naar binnen drongen. Zijn vrouw en zoon waren al dood. Ook hun  hond was om het leven gebracht.

BEKIJK OOK
Universiteit melkt Surinaamse studenten uit om te kunnen overleven

Kuha werd door politie en medici behandeld voor zijn steekwonden, maar stierf ter plaatse.

Buren zeggen dat het echtpaar  problemen had tijdens de Covid-19 lockdown. Ze beweren dat ze de vrouw vaker hoorden schreeuwen tegen haar man om zijn medicijn in te nemen en hij had zijn medicijn ooit uit het raam gegooid.

“Tijdens de lockdown hoorde ik ze zeer vaak ruzie maken. Het ging maar door, de ene scheldpartij volgde de andere op, het was heftig. Mogelijk heeft de lockdown gezorgd voor veel stress binnen het gezin. Het is triest want het waren zeer aardige mensen”, aldus een buurman op de Britse televisie.

De politie onderzoekt de toedracht van het familiedrama.