fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Moordenaar die werd vrijgelaten, omdat hij de oud is om gevaarlijk te zijn, vermoordt weer

GFC NIEUWS-Een 77-jarige oud-gevangene die zijn vrouw vermoordde en werd vrijgelaten omdat hij te oud zou zijn om nog een gevaar te zijn voor anderen, is weer ingesloten voor moord.

Albert Flick heeft 25 jaren doorgebracht in de gevangenis voor het doodsteken van zijn vrouw in 1979. De vrouw werd 14 keren neergestoken door Flick vlak voor hun dochter.

Hij kwam in 2004 vrij, maar werd weer ingesloten voor het molesteren van een andere vrouw in 2010.

In 2014 werd hij vrijgelaten, nadat een commissie voor vroegtijdige invrijheidstelling concludeerde dat hij de oud was om enig gevaar te zijn voor anderen.

Afgelopen jaar, in 2018, stak Flick een 48-jarige dakloze moeder 11 keren in Lewiston, een plaats in de Amerikaanse staat Idaho. De kinderen van de vrouw keken hulpeloos toe. De vrouw werd al dagen door Flick gestalkt.

OOK INTERESSANT
Justitieminister Amoksi verbreekt stilzwijgen over uitzetting Asawini

Flick werd woensdag in de rechtszaal veroordeeld voor de moord op Kimberly Dobbie.

De vrouw werd dagenlang achtervolgd door Flick die een relatie met haar wilde hebben. De vrouw weigerde en dit leidde tot haar dood.

De longen en het hart van de vrouw zijn door de aanval helemaal geperforeerd.

De rechter doet op 9 august een uitspraak in deze zaak. Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL