Mogelijk zeldmoordpoging miljonair Jeffrey Epstein in gevangenis. Opgepakt voor sekshandel

GFC NIEUWS-Jeffrey Epstein, een miljonair uit Palm Beach, Florida (VS), die eerder deze maand werd gearresteerd voor sekshandel, heeft afgelopen week mogelijk geprobeerd om zelfmoord te plegen in een gevangenis in New York.

De 66-jarige Epstein werd in zijn cel gewond aangetroffen met verwondingen aan zijn nek.

De rechter besloot afgelopen donderdag de serie sekshandelaar blijft aangehouden. De rechter meent dat de miljonair een gevaar is voor jonge meisjes. De man zou in het verleden tientallen jonge meisjes als seksslavinnen hebben gebruikt.

Advocaten van Epstein hadden verzocht om zijn eigen huis in Manhattan te gebruiken als ‘gevangenis’. De rechter ging echter niet akkoord, vanwege vluchtgevaar.

in 2006 werd voor de eerste maal een rechtszaak tegen Epstein gestart: hij zou zeker veertig minderjarige meisjes hebben betaald voor seks.

Nadat hij in 2008 een deal met de aanklagers had gesloten werd hij uiteindelijk voor één zaak berecht en wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij 13 maanden uitzat.

Met veel van zijn (vermeende) slachtoffers heeft Epstein – die na zijn veroordeling officieel als zedendelinquent geregistreerd staat – sindsdien zonder tussenkomst van de rechter een regeling getroffen.

In 2019 werd Epstein opnieuw opgepakt op verdenking van mensenhandel met als doel uitbuiting door sekswerk en daarnaast het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes tussen 2002 en 2005.

In zijn huis werd in 2019 een grote hoeveelheid naaktfoto’s van mogelijk minderjarige meisjes aangetroffen.

Epstein zou eind 2018 350.000 dollar hebben betaald aan twee personen, mogelijk om ze als getuigen te beïnvloeden.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...

Related Posts