fbpx
Mogelijk zeldmoordpoging miljonair Jeffrey Epstein in gevangenis. Opgepakt voor sekshandel

GFC NIEUWS-Jeffrey Epstein, een miljonair uit Palm Beach, Florida (VS), die eerder deze maand werd gearresteerd voor sekshandel, heeft afgelopen week mogelijk geprobeerd om zelfmoord te plegen in een gevangenis in New York.

De 66-jarige Epstein werd in zijn cel gewond aangetroffen met verwondingen aan zijn nek.

De rechter besloot afgelopen donderdag de serie sekshandelaar blijft aangehouden. De rechter meent dat de miljonair een gevaar is voor jonge meisjes. De man zou in het verleden tientallen jonge meisjes als seksslavinnen hebben gebruikt.

Advocaten van Epstein hadden verzocht om zijn eigen huis in Manhattan te gebruiken als ‘gevangenis’. De rechter ging echter niet akkoord, vanwege vluchtgevaar.

in 2006 werd voor de eerste maal een rechtszaak tegen Epstein gestart: hij zou zeker veertig minderjarige meisjes hebben betaald voor seks.

Nadat hij in 2008 een deal met de aanklagers had gesloten werd hij uiteindelijk voor één zaak berecht en wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij 13 maanden uitzat.

Met veel van zijn (vermeende) slachtoffers heeft Epstein – die na zijn veroordeling officieel als zedendelinquent geregistreerd staat – sindsdien zonder tussenkomst van de rechter een regeling getroffen.

In 2019 werd Epstein opnieuw opgepakt op verdenking van mensenhandel met als doel uitbuiting door sekswerk en daarnaast het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes tussen 2002 en 2005.

In zijn huis werd in 2019 een grote hoeveelheid naaktfoto’s van mogelijk minderjarige meisjes aangetroffen.

Epstein zou eind 2018 350.000 dollar hebben betaald aan twee personen, mogelijk om ze als getuigen te beïnvloeden.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…