fbpx

Mogelijk van diefstal afkomstige goederen aangetroffen door politie Zeedijk

GFC NIEUWS- De politie van Regio West heeft bij de Clarasluis en de Abdul Ghanie Madarweg te Zeedijk enkele goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Het gaat om een rood-blauw gelakte houten boot met bijbehorende buitenboordmotor van het merk Yamaha 75 pk en twee lege brandstof jerrycans en een blauwzwart gelakte motorfiets van het merk HYOSUNG en een zwart gelakte valhelm van het merk NOH.

Het vermoeden bestaat dat verdachten bezig zijn geweest met het plegen van een strafbaar feit en bij het zien van de politie voormelde goederen hebben achtergelaten.

Vermelde goederen zijn thans te bezichtigen en worden belanghebbenden gevraagd om hun eigendomsrecht te bewijzen en een verklaring te geven, hoe en waarom deze goederen op de locaties zijn achtergelaten.

BEKIJK OOK
Ambassadeur Guyana ontboden door BIBIS-minister

Belanghebbenden worden hierbij opgeroepen zich binnen twee weken na publicatie van dit bericht aan te melden op het politiebureau te Corantijnpolder met medeneming van eventuele kwitanties c.q. documenten, voor het bezichtigen van de goederen. Bij overlegging van de bewijzen zal het goed aan de eigenaar worden afgestaan.

Indien aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven, zal de politie overgaan tot openbare verkoop van deze goederen.