fbpx
Mogelijk fraude bij Amerikaanse presidentsverkiezing

GFC NIEUWS- Er is mogelijk fraude gepleegd tijdens de gisteren gehouden Amerikaanse presidentverkiezing.

De stemmen worden nog geteld en er kan nog niet definitief worden bekend gemaakt of president Donald Trump nog vier jaar mag regeren of Joe Biden de nieuwe president wordt.

Trump insinueert op Twitter dat er waarschijnlijk fraude is gepleegd met stembiljetten die per post zijn verzonden.

De president vindt het wel erg vreemd dat zijn voorsprong in een aantal staten plotsklaps op “magische wijze” is verdwenen in Staten die door Democraten worden geleid en gecontroleerd. Volgens het campagneteam van Trump zijn plotseling stembiljetten opgedoken die zijn voorsprong hebben weggewerkt.

Ook verkiezingsanalisten verbonden aan het YouTube kanaal van de Amerikaanse zakenman Steve Bannon, War Room, die sinds gister live verslag doen over de verkiezing, suggereren dat er sprake is van “vreemde taferelen” die wijzen op fraude.

 

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.