fbpx
Mogelijk corona-uitbraak in Kabalebo, gebied twee weken op slot

GFC NIEUWS- Het bestuursressort Kabalebo gaat ingaande zondag 6 september tot en met zondag 20 september op slot, vanwege een uitbraak van het coronavirus in het gebied.

In een bekendmaking meldt districtscommissaris (dc) Josta Lewis dat aan de hand van de cijfers gepresenteerd door de frontliners in het gebied te merken is dat er een Covid-19-uitbraak gaande is het gebied. Zaken dreigen uit de hand te lopen als er geen strengere maatregelen worden genomen.

Om een verdere uitbraak tegen de gaan, is besloten dat voor de komende twee weken alle personen verkeer te land van en naar Paramaribo wordt stopgezet, alle personen verkeer te water van en naar Nickerie wordt stopgezet en alle personen verkeer via de lucht wordt stopgezet.

Gedurende de twee weken is het niet toegestaan het gebied binnen te komen of te verlaten.

Kabalebo Covid-19-update

Aantal positief: 21
Actieve cases: 17
Genezen: 2
Overleden: 2

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.