fbpx
Mogelijk corona-uitbraak in bejaardentehuis Para

GFC NIEUWS- Helaas is er een mogelijke uitbraak van het coronavirus in een bejaardentehuis in Para.

Er zouden bewoners en personeelsleden besmet zijn, schrijft dWT. Een coronauitbraak in een bejaardentehuis is iets wat je ten alle tijde probeert te voorkomen, want dat zou een regelrechte ramp zijn.

Tot op heden zijn er naar verluidt geen acties ondernomen om de instelling te ontsmetten. Gevreesd wordt voor het ergste. Oudere mensen zijn ontzettend kwetsbaar. Een besmetting met het coronavirus kan fataal zijn.

Intussen zijn kort na elkaar twee bewoners van het bejaardentehuis overleden. Onduidelijk is nog of die twee personen besmet waren met het coronavirus.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.