Kinderen blijven 20 dagen met overleden moeder in huis op advies van priester

GFC NIEUWSREDACTIE- Een verrot lijk van een vrouw werd in haar huis aangetroffen nadat een priester zei dat ze zou genezen als ze thuis werd gehouden.

De vrouw, Indira, werkte als hoofdagent op het All Women’s Police-bureau in Dindigul, India. Ze was een paar jaar geleden gescheiden van haar man en voedde haar 13-jarige zoon en 9-jarige dochter alleen op, schrijft India Today.

Na een tijdje verscheen Indira niet meer op het werk waarop collega’s haar een bezoekje brachten.

Toen een vrouwelijke agent naar haar huis ging, vond ze de deur op slot met de kinderen erin. Ze merkte ook dat er een zeer vieze geur uit het huis kwam.

Toen ze de kinderen vroeg wat er aan de hand was zeiden ze dat hun moeder sliep en dat God iedereen die haar wakker maakt kwaad zou doen.

Omdat ze vermoedde dat er iets ernstig aan de hand was, maakte ze contact met andere collega’s die de plek bezochten. Men was geschokt toen ze het ontbindende lijk van Indira in een kamer aantroffen met gebedsartikelen rondom.

Het sectierapport wees uit dat ze bijna 20 dagen eerder was overleden. De vrouw verloor rond 7 december het bewustzijn, maar werd niet naar het ziekenhuis gebracht, op advies van priester Sudarshan, die de kinderen en Indira’s zus had verteld dat als Indira naar een ziekenhuis zou worden gebracht, God haar niet meer zou beschermen.

Overige berichten