fbpx

Moeder(34) slaat 4- jarige dochter dood omdat ze niet genoeg hielp in huis

GFC NIEUWS- Een moeder is ervan beschuldigd haar vierjarige dochter dood te hebben geslagen omdat ze “nutteloos” was en niet hielp met huishoudelijke taken.

Vika Shelestova uit het dorp Khodakivtsi, in het westen van Oekraïne, liep gruwelijke verwondingen op voordat ze in het ziekenhuis in coma raakte. Haar 34- jarige moeder Natalia Shelestova, beweerde dat het meisje “zichzelf bezeerde tijdens een epileptische aanval”, maar onderzoek wees uit dat de peuter geen gezondheidsproblemen had, meldt thesun.

De tragische gebeurtenissen vonden twee weken geleden plaats toen de moeder een ambulance belde en zei dat haar dochter “zich slecht voelde”. Paramedici arriveerden en vonden het kind bewusteloos en onder het bloed.

De peuter werd met spoed naar het Khmelnytskyi City Children’s Hospital gebracht met ernstige verwondingen aan haar hoofd, buik en een gebroken arm.

Ze werd in coma op de intensive care opgenomen en beademd. De vierjarige Vika kwam niet bij bewustzijn en stierf maandag in het ziekenhuis.

Voor de tragedie plaatsvond klaagde de moeder bij een buurman over het kind en noemde haar “zwak” en “nutteloos”.

OOK INTERESSANT
Ambassadeur Ho-Chong ontvangt Surinaamse diaspora en bursalen in China voor kennismakingsbezoek

Maria, een buurvrouw, zei: “Ze zei dat haar oudste dochter haar hielp bij het huishouden. En klaagde dat Vika ‘zwak’, ‘nutteloos’, en tot niets in staat is. Ze zou het meisje terugsturen naar een weeshuis.”

De moeder zou tegen de politie hebben gezegd dat haar dochter “verwondingen opliep nadat ze zichzelf meerdere keren tegen een muur had geslagen tijdens een epileptische aanval”.

Maar rechercheurs zeiden dat de verwondingen werden veroorzaakt door een woeste aanval.

“Uit onderzoek is gebleken dat het meisje zichzelf niet zulke ernstige verwondingen had kunnen toebrengen tijdens een epileptische aanval”, zei een politiewoordvoerster.

De verwondingen zijn toegebracht door een andere persoon.

Shelestova is beschuldigd van het veroorzaken van ernstig lichamelijk letsel dat de dood tot gevolg heeft gehad. Ze kan tot 10 jaar gevangenisstraf krijgen als ze wordt veroordeeld.

Foto ter illustratie.