fbpx
Facebook Pagelike Widget

Moeder zeer verdrietig na dood 2 jonge kinderen door coronavirus

GFC NIEUWS- Binnen twee weken twee jonge kinderen verliezen nadat ze met het coronavirus besmet zijn geraakt is voor elke ouder een vreselijke nachtmerrie.

Recentelijk lieten de 20- jarige Byron Hicks en zijn drie jaar oudere zus Mychaela uit de VS het leven door covid-19. Hun moeder is kapot van verdriet.

De jongeman kreeg enkele weken geleden ademhalingsklachten. Na enkele uren werd hij dood verklaard door artsen. Zijn zus kreeg drie dagen later koorts en hevige hoofdpijnen.

In het ziekenhuis werd ze getest, ze bleek ook covid-19 te hebben. Volgens artsen gingen haar organen steeds minder goed werken. Ze overleed elf dagen na haar broertje aan de gevolgen van een coronabesmetting, vertelt de troosteloze moeder Monete Hicks op de Amerikaanse televisie.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…