fbpx

Moeder ‘zal nooit vrij zijn’ van vadermoordenaar die haar twee zonen met koord wurgde

GFC NIEUWS- Een moeder wiens man haar twee zonen vermoordde door ze te wurgen met een koord, zegt dat ze ‘nooit vrij van hem zal zijn’.

Kathleen Chada wacht nog op een officiële echtscheiding van Sanjeev Chada. De vrouw zegt dat ze vreest voor haar leven als hij eerder op vrije voeten komt.

kliniekmanager Kathleen, 49, vertelt in een interview dat het deze maand precies zes jaar geleden is dat ze Eoghan, 10, en de vijfjarige Ruari verloor.

Hun vader, oorspronkelijk uit Ierland, is ingesloten nadat hij de jongens doodwurgde met een koord. Vervolgens plaatste hij de lichamen in de kofferbak van een auto en liet het voertuig tegen een muur crashen.

Kathleen vertelt aan Irish Mirror dat hij hoogstwaarschijnlijk van plan was om haar en de kinderen samen te vermoorden. Het is voor haar nog niet duidelijk waarom de man overging tot zo een gruwelijke daad, omdat hij van zijn jongens hield. Dat het gezin schulden had, is voor de vrouw geen excuus.

BEKIJK OOK
LVV informeert ondernemers over exportmarkten Trinidad en Barbados

Kathleen zegt: “Mijn man vermoordde mijn twee zonen en dan nog kreeg hij slechts één vonnis. De wet biedt hem ook nog de gelegenheid om de komende 12 maanden een verzoek in te dienen voor vroegtijdige invrijheidsstelling.

“Men verzekerde mij dat hij die niet zal krijgen, maar dat maakt niet uit. Alleen het feit dat hij die ruimte heeft, vind ik absurd en zou de wet gewijzigd moeten worden. Iemand die een dubbele moord heeft gepleegd zou minimaal 30 jaar opgesloten moeten worden of een levenslange gevangenisstraf krijgen.”