fbpx

Moeder voorzag sinds geboorte van haar dochter hoe ze als jonge vrouw zou sterven

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Een moeder die op haar 28e beviel van haar baby heeft een zeer ingrijpende levensperiode achter de rug.

Emma Otero uit Zwitserland kreeg tijdens de bevalling zeer ernstige complicaties. Een ader in haar baarmoeder scheurde en de bloedingen konden niet op tijd worden gestelpt.

‘Ik zag artsen vanuit boven’

“Ik was even klinisch dood. Mijn geest trad uit mijn lichaam en ik zag vanuit een andere invalshoek de artsen en verpleegkundigen bezig zijn met mijn lichaam”.

“Ik liet het aardse leven los en had het gevoel dat ik vooruit zweefde richting een plek met veel licht en extreem veel liefde”.

“Het was zeer aangenaam, fantastisch. Ik kreeg er een geweldig gevoel van”, vertelt ze aan Thanatos tv.

De vrouw legt uit dat ze in het hiernamaals haar opa tegenkwam die al veel eerder was overleden. Maar hij zag er veel jonger uit.

‘Het was mijn tijd niet’

Het was echter, zo kreeg ze te horen, haar tijd nog niet om te mogen blijven in die andere wereld waar ze even terecht in was gekomen.

Emma zegt verder dat ze heel veel moeite ermee had om het leven op aarde daarna weer normaal op te pakken.

“Ik miste het heerlijke gevoel, de liefde en geborgenheid die ik in die andere dimensie even heb ervaren”.

BEKIJK OOK
Vrouwenonderdrukking in Suriname: vriendin mag niet met hoge hakken naar het werk

Sinds de geboorte van haar jongste kind heeft de moeder ook steeds een beeld in haar hoofd gehad dat helaas werkelijkheid is geworden.

‘Ik kon mijn dochter ineens niet bereiken’

“Ik kreeg elke dag een jonge vrouw te zien in mijn gedachten. Ze lag naakt en levenloos op de vloer tussen een aantal opengeslagen tijdschriften. Ik kon echter niet goed plaatsen wie het was. Maar ik leefde altijd in angst dat het een van mijn kinderen was”.

“Het beeld is mij 20 jaar blijven achtervolgen tot ik op een gegeven moment mijn dochter niet kon bereiken op haar telefoon. Ik zou naar haar huis rijden en ophalen. De bedoeling was dat ik haar naar de luchthaven van Genève zou brengen”.

“Ze zou met haar vriend op vakantie gaan naar Barcelona.”

De moeder maakte zich zorgen toen ze bij het huis van haar kind aankwam en er niet werd open gedaan. Ze belde de politie en brandweer op om de voordeur van het huis open te breken. Het meisje lag halfnaakt en levenloos op de vloer tussen een aantal tijdschriften.

Exact het beeld in haar hoofd dat haar zo lang bleef achtervolgen.

De 20- jarige dochter van Emma bleek te zijn overleden aan een hersenbloeding.

Foto ter illustratie.