fbpx
Moeder verkracht door 7 mannen nadat zoon(5) voor haar ogen werd vermoord

GFC NIEUWS- Een moeder werd verkracht door zeven mannen nadat ze haar vijfjarige zoon voor haar ogen middels wurging hadden vermoord.

Het moord- en verkrachtingsgeval vond afgelopen zaterdag plaat in Buxar, India, melden Indiase media. De identiteit en leeftijd van de vrouw is nog niet officieel vrijgegeven.

Volgens de politie was de moeder samen met haar zoon naar een plek geweest voor wat werkzaamheden, maar kwam niet op tijd terug naar huis. Vervolgens werd er alarm geslagen door haar echtgenoot en andere  bezorgde familieleden.

Haar familieleden hebben haar na een zoektocht, zondag omstreeks 3 uur’ s nachts bij een vijver gevonden. Ze was nog in leven, hoewel ernstig getraumatiseerd. Het levenloze lichaam van de zoon van het verkrachtingsslachtoffer werd uit de vijver gevist.

Volgens Indiase media ligt het slachtoffer in stabiele toestand in het ziekenhuis.

Een 50-jarige man is door de politie gearresteerd. Het onderzoek richt zich nu op de aanhouding van de resterende daders.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…