fbpx
Moeder verhangt twee kinderen en misbruikt familiehond

GFC NIEUWS- Een moeder verhing haar twee kinderen en heeft de familiehond seksueel misbruikt.

Beweerd wordt dat Lisa Snyder, 37, aan de autoriteiten zou hebben verklaard dat Conner, acht, en de vierjarige Brinley eerder hadden gedreigd met zelfmoord.

Maar uit het onderzoek blijkt dat de vrouw op Google had gezocht naar “ hoe lang duurt het voordat je sterft door blootstelling aan carbon monoxide in een auto”, “jezelf verhangen” en afleveringen van “I almost got away with it” had bekeken weken voor de dood van de kinderen in hun woning in Pennsylvania, VS.

Ze wordt nu vervolgd voor moord.

Na haar arrestatie heft ze geprobeerd om zelfmoord te plegen.

De kinderen waren door een rechter in 2014 uit hun ouderlijke woning gehaald, maar enkele maanden daarna weer afgestaan aan de moeder.

Indien schuldig bevonden, riskeert de vrouw de doodstraf.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.