Moeder van jongen (4) uit Suriname stalkt “vader” van kind in Nederland om euro’s

GFC NIEUWSREDACTIE- Een moeder van een 4- jarige jongen die woont in Wanica (Suriname) eist al jaren een maandelijkse uitkering in euro’s van de “vader” van het kind.

Om haar eis kracht bij te zetten en haar zin te krijgen, gaat ze de laatste weken erg ver.

De Nederlandse man van Surinaamse origine die in Den Haag (Nederland) samenwoont met een andere vrouw, zegt aan GFC Nieuws dat de moeder een grote last voor hem begint te worden en de situatie aan het escaleren is.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw uit Paramaribo die prikje wilde is overleden aan COVID, pastor gaf advies niet te vaccineren

Ze zou vorige week zelfs een man die ze kent en in Nederland woont hebben gestuurd naar het woonadres van zijn schoonfamilie in Zoetermeer om overlast te bezorgen en geld op te eisen voor de verzorging van het kind.

Het slachtoffer vertelt verder aan GFC dat hij weigert om geld te sturen omdat hij zeker weet dat de jongen niet zijn kind is.

Hij geeft toe dat hij in de periode voordat de vrouw zwanger is geraakt inderdaad in Suriname was en gemeenschap met haar heeft gehad. Echter, zo beweert hij, had ze dat ook regelmatig met tal van zijn vrienden. Bovendien gebruikte hij altijd een condoom.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Bejaarde man smeert ontlasting in neus ter bescherming coronavirus, familie radeloos

“Als ik maar het minste geloof had dat het mijn kind was, had ik zeker een vaderschapstest laten uitvoeren en indien positief met geld bijgedragen aan de opvoeding”.

“Maar deze vrouw heeft in die tijd die ik daar was gemeenschap gehad met heel veel verschillende mannen. Het kind is zeker van een van hen. Ik weiger te betalen. Ze krijgt niet eens 1 euro van mij”, is zijn standpunt.

GFC vroeg de vrouw om een reactie. Ze zegt dat zij kennissen van haar in Nederland vraagt de man steeds te stalken omdat hij weigert financieel bij te dragen aan de opvoeding van zijn kind.

Ze sluit de mogelijkheid dat een andere man de vader van de jongen is volledig uit. “Dat is onmogelijk”, zegt ze.

Overige berichten