fbpx

Moeder van 3 kinderen helemaal overstuur: echtgenoot geeft groot deel salaris aan minnares

GFC LIFESTYLEREDACTIE – De moeder van drie nog schoolgaande kinderen heeft midden september 2022 de hulp ingeroepen van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC).

De dertiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft huilend aan een medewerker van het KIVC uitgelegd dat zij en haar tienerkinderen al maanden een gebrek hebben aan voeding en de meest elementaire verzorgingsspullen.

De vrouw die getrouwd is met een taxichauffeur en samen met hem en zijn kinderen in 1 huis woont, heeft verklaard dat haar man sinds mei nauwelijks geld meer naar huis brengt om boodschappen te doen.

De man voerde als argument aan dat hij weinig klanten krijgt en de geldinkomsten daardoor fors zijn gedaald.

De situatie is zo ernstig, dat zij en haar kinderen te kampen hebben met ondervoedingsverschijnselen. Dat zou zijn veroorzaakt omdat ze vanwege geldgebrek zeer eenzijdig kunnen eten.

GELD BLIJKT NAAR BUITENVROUW TE GAAN

BEKIJK OOK
Steeds meer Nederlanders kijken neer op rokers, blijkt uit enquête

Een medewerker van het VrouwenCollectief vertelt aan GFC Nieuws dat er een gesprek is gevoerd met het gezinshoofd om na te gaan op welke wijze het KIVC hulp kan bieden.

Maar na diepgaand vragen bleek al gauw dat de taxichauffeur voldoende inkomsten genereert en hij genoeg klanten heeft.

Uiteindelijk is naar boven gekomen dat hij een groot deel van zijn financiën afdraagt aan een vrouw die hij pas heeft leren kennen.

De man van Javaanse afkomst blijkt zodanig verliefd en verblind te zijn geraakt, dat hij zich al maandenlang heeft laten kaalplukken.

Het KIVC heeft afspraken gemaakt met hem om de inkomsten voortaan door zijn vrouw te laten beheren. Hij heeft spijt van zijn gedrag en heeft beloofd voortaan loyaal te zijn aan zijn vrouw en kinderen.

Foto ter illustratie.