Moeder van 22- jarige zoon in Paramaribo ‘baadt in verdriet’: waarom heb je mij en mijn kind dit aangedaan?

GFC NIEUWSREDACTIE- Waarom heb je mij en mijn kind dit aangedaan? Waarom doe je dat? Waarom, waarom, waarom? Wat is er gebeurd?

Wij hebben je met zoveel geholpen. Je hebt mij beloofd dat je hem nooit zou verlaten en nu doe je ons dit aan.

Dat staat in een van de talrijke zeer emotionele berichten die gestuurd is door de moeder van een 22- jarige jongen die woont in Surinaamse hoofdstad Paramaribo naar zijn ex- verloofde.

De moeder zelf lijkt helemaal gebroken door het verdriet dat haar kind heeft nu zijn liefdesrelatie van een paar jaar met de even oude S. sinds kort is verbroken. S. woonde vanaf midden 2019 in bij haar verloofde die samen met zijn alleenstaande moeder woont.

Het plan van het koppel was om uiteindelijk te trouwen en de rest van hun leven bij elkaar te blijven.

De moeder zou in haar achtertuin een kleine woning voor zichzelf opzetten en verhuizen, zodat de twee na het huwelijk hun privacy konden hebben.

Maar het liep onverwacht helemaal anders en S. wordt nu gestalkt.

BEKIJK OOK: SNEL BUIKVET VERWIJDEREN MET FATOFF

Aan GFC Nieuws vertelt S. dat ze zelf ook slapeloze nachten heeft door de ontstane situatie. Zij zoekt naar een goede uitweg middels dialoog en zonder escalatie.

Om die reden heeft ze geen ander telefoonnummer genomen en het tweetal niet geblokkeerd. Aan het KIVC heeft ze gevraagd om ook te helpen bemiddelen.

De 22- jarige vrouw heeft een veel oudere erg kapitaalkrachtige man ontmoet op wie ze zegt verliefd te zijn geraakt, waarna ze de relatie met haar vriend plotsklaps beëindigde.

Ze heeft intussen sinds kort haar intrek genomen bij deze nieuwe geliefde.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief vertelt zondag aan GFC dat er al vaker is gesproken is met de moeder en haar zoon.

“Zowel moeder en zoon zijn voorlopig niet te troosten, ze huilen veel tijdens de gesprekken en kunnen de klap niet verwerken. Deze zagen zij niet aankomen, er was geen enkel voorteken”.

“Ze begrijpen het besluit niet en denken dat er iets anders behalve liefde in het spel is”.

“Omdat ze nog hoop hebben op herstel van de liefdesrelatie, blijven ze S. nog dagelijks lastigvallen om terug te komen”, aldus Atmo.

Het KIVC probeert de relatieruzie zoveel mogelijk te sussen aangezien er grote angst bestaat dat de situatie volledig uit de hand loopt.

Onder meer wordt gevreesd dat de jongeman, die volgens informatie van het KIVC door de relatiebreuk uit geestelijke balans is, zichzelf of S. iets ergs wil aandoen.

Foto ter illustratie.