fbpx

Moeder uit Zoetermeer adviseert dochter (17) om alleen met rijke mannen te daten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De moeder van een 17- jarig meisje uit het Zuid-Hollandse Zoetermeer krijgt veel kritiek van haar familieleden omdat zij het niet eens zijn met haar extreme opvoedingswijze.

Zij adviseert haar dochter al sinds het begin van haar puberperiode dat ze nooit een liefdesrelatie moet aangaan met een man die haar op financieel vlak niets te bieden heeft.

Aan haar kind heeft ze uitgelegd dat alleen liefde de maag niet goed kan vullen. Ooit trouwen met een man die onvoldoende geldinkomsten heeft is naar zeggen van de ma vragen om relatieruzies.

Een tante van de tiener zegt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat haar nichtje jarenlang is geïndoctrineerd door de moeder.

BEKIJK OOK
Chanelle (43) vertelt: door de inflatie ga ik nu met de benen wijd voor geld

MOEDER KAN GELIJK HEBBEN

De Haagse relatiekenner Casanova legt aan GFC uit dat de ma wel degelijk gelijk heeft.

Na ontrouw zijn volgens hem conflicten over geld de tweede belangrijkste oorzaak van echtscheidingen. Bijna de helft van de stellen met een hoge schuld zegt dat geld de belangrijkste reden is om ruzie te maken.

“Geldschulden of een chronisch gebrek aan liquide middelen leiden in veel gevallen tot stress, angst  en huwelijksconflicten”.

“Het is juist een wijs advies die moeders aan hun kinderen moeten geven. Ga geen duurzame liefdesrelaties aan met een man die op financieel vlak niets te bieden heeft”, aldus Casanova.

Foto ter illustratie.