fbpx
Moeder trapt tiener uit Commewijne in elkaar om homo seksboeken

Een 17-jarige jongen uit Commewijne is gisteravond ernstig mishandeld door zijn moeder. De tiener liep daarbij onder meer een gescheurde lip op. De jongeman werd door zijn moeder betrapt op het hebben van diverse homo seksboeken. Deze had hij verstopt in een kledingkast in zijn slaapkamer.

Bij thuiskomst van het kind ontstak de vrouw in woede en stortte een scheldkanonnade over hem heen. Vervolgens werd hij ook geconfronteerd met fysiek geweld waarbij een broekriem werd gebruikt.

De tiener heeft vanmorgen op zeer emotionele wijze hulp gezocht bij een bekende charitatieve organisatie in Paramaribo. Het ligt in de bedoeling van de hulporganisatie om de moeder erop te wijzen, dat anno 2015 homoseksualiteit geaccepteerd moet worden en beslist niet met de broekriem mag worden afgestraft.

Bovendien is het kind geadviseerd, indien hij dat geestelijk al aankan, om maar ‘uit de kast te komen’.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…