fbpx
Moeder steekt vingers in neus krokodil om haar zoontje te bevrijden

GFC NIEUWS- Een peuter uit Zimbabwe heeft zijn leven te danken aan zijn heldhaftige moeder, die hem dapper redde uit de kaken van een krokodil.

Dat deed Maurina Musisinyana, 30, op een nogal bijzondere wijze: haar vingertoppen in de neus van de krokodil steken.

De moeder had twee van haar kinderen aan de oever gezet van de Runde River, terwijl ze aan het vissen was.
De vrouw hoorde plotseling een gegil, keek om en zag hoe een krokodil haar jongste zoon aan zijn arm had gegrepen en de rivier introk.

De vrouw ging de krokodil achterna en stak haar vingers in zijn neusgaten, waardoor hij zijn grip op de jongen verloor.

De moeder trok de jongen weg, maar de krokodil kon haar aan haar arm bijten.

Het lukte haar om de jongen toch te redden uit de rivier.

De jongen had verwondingen aan zijn arm en gezicht, terwijl de moeder behandeld moest worden aan haar arm. Beiden maken het goed.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.