fbpx

Moeder ontdekte achteraf dat minnaar veroordeelde kinderverkrachter is

GFC NIEUWS- Een moeder was enorm geschokt toen ze later ontdekte dat haar minnaar die ze ontmoette via een dating app een veroordeelde kinderverkrachter was.

Drie maanden nadat ze de man ontmoette, ging hij bij haar inwonen met haar jonge kinderen.

Behalve dat de man zijn veroordeling geheim hield, vertrapte hij ook nog een rechterlijk vonnis dat hem verbood om met kinderen samen te wonen.

De vrouw zei aan de politie, dat hoewel de 36-jarige man nooit alleen thuis was met haar kinderen, hij wel met het jongste kind naar school liep.

Billy Robinson werd vorig jaar september in vrijheid gesteld nadat hij het grootste deel van een gevangenisstraf van 15 jaar had uitgezeten voor ernstig seksueel misbruik van twee minderjarige meisjes.

Binnen enkele dagen nadat hij op vrije voeten was, ontmoette hij de vrouw op Plenty Of Fish en begonnen ze een relatie in oktober. Na een maand samengewoond te hebben met de vrouw kwam zij achter zijn geheim.

BEKIJK OOK
Sluizen en pompgemalen centraal in Japanse ondersteuning tegen wateroverlast

Robinson had zijn nieuw adres niet aan de politie doorgegeven. Hij had daarover gelogen door aan te geven dat hij inwoont bij zijn grootmoeder.

Uiteindelijk kwam de politie via de grootmoeder erachter dat hij loog en werd zijn nieuw adres achterhaald.

In de rechtszaal gaf Robinson gaf toe dat hij het vonnis had vertrapt, maar beweerde dat hij niet in staat was om de vrouw de waarheid te vertellen, omdat hij van haar hield.

Hij haalde aan dat hij de kinderen nooit kwaad zou aandoen. Zij hadden hem juist graag in hun midden.

Robinson moet het resterend deel van zijn vonnis, 28 maanden celstraf, nu uitzitten.