Moeder ‘not lovin’ it’ na genante kledingmisser

Shelly McCullar uit de Amerikaanse staat Texas dacht dat zij haar zoon Anthony gewoon een McDonalds T-shirt – één van zijn drie McD shirts – naar school aandeed.

Zij vond haar zoon zelfs zo schattig in het T-shirt dat zij een foto van het joch – in T – op Facebook plaatste. Pas toen een nicht haar een berichtje stuurde, viel het kwartje.

Shelly had wat kleding, waaronder wat spulletjes met het logo van de hamburgerverkoper, van een vriend ontvangen. Zij had toen, en ook later, de ietwat wulpse aard van de opdruk niet in de gaten.

Met het schaamrood op de kaken bood zij op Facebook excuses aan voor de kledingmisser. Het T-shirt liet niet de gebruikelijke gouden bogen zien, maar een stel hooggehakte gespreide benen.

Tegenover Yahoo Lifestyle legde zij uit dat het in haar gezin ’s morgens meestal een enorme chaos is.

Jasje aan

Bovendien was Anthony pas hersteld van een bronchitisaanval en doet zij vóór school ademhalingsoefeningen met hem: “Dus mijn focus is om mezelf en drie kinderen op tijd klaar en de deur uit te krijgen, niet de details van het plaatje op het shirt dat hij heeft uitgekozen.”

Zelfs de meeste onderwijzers op Travis Elementary, Travis’ school, hadden niets in de gaten. “Zijn gymleraar moet het opgemerkt hebben tijdens Lichamelijke Opvoeding, omdat Anthony me later vertelde dat ze hem vroeg zijn jas weer aan te doen.

Ze maakte er geen punt van, en vestigde er niet de aandacht op, dus hij was een beetje in de war waarom ze hem vroeg zijn jas weer aan te trekken.”

McCullar kon achteraf wel de humor van het geval inzien en gaf op Facebook toe dat zij, ondanks haar schaamte, er smakelijk om heeft gelachen.

Overige berichten