fbpx

Moeder mocht doodziek kindje niet bezoeken op Intensive Care vanwege haar wangedrag

GFC NIEUWS- De moeder van een doodzieke dreumes mocht van de leiding van het ziekenhuis voor een week haar kindje niet bezoeken op de Intensive Care, omdat haar gedrag te storend was.

Kleine Elliot Copestick werd met spoed gebracht naar het ziekenhuis met ademhalingsproblemen en werd gelijk gezet op een levensreddende machine, omdat zijn conditie verslechterde.

Zijn moeder Laura ging tekeer met het personeel over de zorg van haar kindje, dat nu twee jaar is.

Laura bleef de hele nacht in het ziekenhuis en ging in de ochtend naar huis om te baden. Toen ze terug was in het ziekenhuis, kreeg ze een brief waarin stond ze voor een week tussen 7pm – 9am haar zoontje niet mocht bezoeken op de Intensive Care.

Volgens het ziekenhuis is dit besluit genomen om de veiligheid van het personeel en dat van de overige patiënten en bezoekers te garanderen.
Het personeel voelde zich geïntimideerd door het agressief gedrag van Laura.

BEKIJK OOK
Amerikaanse militairen verzorgen training in humanitaire hulpverlening

Laura zegt: “Ik heb ADHD, dus het komt voor dat ik een grote mond opzet, uitscheld en vloek. Ik ging een beetje tekeer in het ziekenhuis, maar het was alleen in het belang van zijn zoontje.”

Het kinderziekenhuis in Birmingham, Engeland, zegt dat het niet gemakkelijk overgaat tot het opleggen van restricties. In dit geval was het nodig om de veiligheid van anderen te garanderen.

Wonderbaarlijk herstelde Elliot en werd hij gehaald van de levensreddende machine. Hij begon weer te lopen en te praten en werd in mei 2019 ontslagen uit het ziekenhuis.