fbpx

Moeder kan geen huur betalen omdat zoon (6) US$ 16.000 uitgeeft aan videogames

GFC NIEUWS- Een moeder was geschokt toen ze ontdekte dat haar 6-jarige jongen haar creditcard gebruikte om gedurende een paar maanden een klein fortuin uit te geven aan zijn favoriete smartphonegame.

Volgens Oddity Central ontdekte Jessica Johnson, een makelaar in onroerend goed uit Connecticut (VS), in juni van dit jaar dat er door Apple en PayPal aanzienlijke sommen geld van haar rekening werden afgetrokken.

In de veronderstelling dat het een vergissing of fraude ging, belde de 41-jarige moeder de bank en diende uiteindelijk in juli een fraudeclaim in.

Tegen die tijd hadden haar verdachte creditcardafschrijvingen maar liefst US$ 16.293,10 bereikt, maar pas in oktober vertelde haar bank haar dat de kosten legitiem waren en dat ze contact moest opnemen met Apple.

BEKIJK OOK
ROS bepreekt herstart Inter Guyanese Spelen met Sportdirecteur Guyana

Johnson realiseerde zich pas dat het geld door haar zesjarige zoon was uitgegeven nadat ze contact had opgenomen met Apple en een lijst met creditcardkosten had gezien. Helaas was het tegen die tijd te laat om er nog iets aan te doen.

Apple weigerde enige restitutie te verlenen, omdat ze niet binnen 60 dagen na de afschrijving had gebeld.