Radeloze moeder in Paramaribo sleurt zoontje midden in de nacht op straat

GFC NIEUWSREDACTIE – Een alleenstaande moeder die met haar drie kinderen woont in een appartementje in het noorden van Paramaribo kon de stress die haar tienerzoon haar bezorgde op een gegeven moment niet meer aan.

Donderdagochtend rond een uur of half twee hoorden buren geschreeuw op straat. Een buurman die wakker werd en dacht dat er sprake was van een mogelijke roofoverval zegt aan GFC Nieuws dat hij tot zijn verbazing aanschouwde dat de vrouw haar zoontje het huis uit had gesleurd.

Volgens informatie is de zoon verslaafd aan het gamen en hield hij de rest van het gezin hiermee uit de slaap. De moeder kon dit kennelijk niet meer aan en jaagde haar kind tijdelijk het huis uit.

Volgens de getuige heeft de moeder vaker problemen met de opvoeding van het kind en hebben vrienden, buren en familieleden al vaker met de jongen gesproken en uitgelegd dat hij zich beter moet gedragen.

Maar deze kwestie was al binnen een paar minuten opgelost. De tiener moest eerst zijn mobiel inleveren alvorens hij weer naar binnen mocht gaan.

Foto: Howard Bouchevereau

Overige berichten

Add Comment