Moeder in Florida redt dochter uit handen ontvoerder [VIDEO]

Een 30-jarige moeder in Florida redde haar dochter van een brutale poging tot ontvoering. Een man probeerde haar dochter van 13 met grof geweld mee te sleuren uit de Dollar General supermarkt waar de twee boodschappen deden.

Craig Bonello stapte de zaak in Citrus County binnen en deed geruime tijd, zoals op de beveiligingsvideo’s is te zien, alsof hij in de buurt van het meisje winkelde.

“Hij zocht zijn slachtoffer uit. Hij was op dat kind uit”, zegt sheriff Jeff Dawsy van Citrus County. Bonello greep het meisje bij de armen en sleepte haar naar de uitgang.

De onverlaat had echter buiten de waard gerekend: de moeder van het meisje greep haar dochter vast en sloeg Bonello waar zij hem kon raken. “Hij werd onder zijn kont geschopt door de moeder”, zo vat sheriff Dawsy de moederlijke actie samen.

Bonello kon niet tegen de moeder op en probeerde te vluchten, precies op het moment dat deputy sheriff Jonathan Behnen de supermarkt binnen wilde om schoonmaakspullen te halen.

“Ik zag de commotie daarbinnen en wist gelijk dat er iets niet in orde was” zei Behnen op een persconferentie over het incident. Hij sprong in zijn patrouillewagen en reed Bonello klem op de parkeerplaats.

Behnen trok zijn wapen en arresteerde Bonello. “In de 10 jaren dat ik dit werk doe, heb ik nog nooit zoiets meegemaakt” zei sheriff Craig Callahan. “Hij was echt van plan om dit kind voor de ogen van iedereen in de winkel te ontvoeren.”

Het bureau van de sheriff onthulde op een persconferentie dat Bonello wel vaker geprobeerd heeft jonge meisjes te ontvoeren. Bonello zit vast en komt niet in aanmerking voor een borgtocht.

Overige berichten