Moeder in Den Haag weigert vriend van dochter te accepteren omdat hij dezelfde huidskleur heeft

GFC NIEUWSREDACTIE- Een moeder van een 19- jarige vrouw die woont in de Nederlandse stad Den Haag weigert om merkwaardige reden de nieuwe vriend van haar dochter te accepteren.

De donkergekleurde vrouw die in Zuid – Amerika is geboren, vertrok samen met haar kind dat toen nog een peuter was naar Nederland om hier een nieuw leven te beginnen.

De moeder kwam toentertijd in contact met een Nederlander, met wie ze nog steeds in een relatie zit, nadat ze in een scheiding verwikkeld raakte met de vader van haar kind die in Brazilië woont.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Aziatische vrouw teleurgesteld omdat haar kindjes niet wit genoeg lijken nadat ze met blanke man kinderen krijgt

Het KIVC laat aan GFC Nieuws weten dat de tiener geen liefdesrelatie van haar moeder mag beginnen met een jongen die ze heeft leren kennen, omdat hij ook dezelfde huidskleur heeft als haar ma. Ze weigert de jongen thuis te ontvangen.

De ouder verlangt van haar dat ze een vriend neemt met een lichte huidskleur.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief zegt aan GFC dat de vrouw in kwestie met totaal verkeerde denkwijzen leeft die mogelijk veroorzaakt zijn door slechte ervaringen die ze in het verleden heeft gehad met haar ex- man.

Het is de intentie dat een lid van het VrouwenCollectief op korte termijn een gesprek zal voeren met de moeder.

Het doel hiervan is om haar erop te wijzen dat de huidskleur helemaal niets zegt over het karakter van een persoon en ze haar kind vrij moet laten in het maken van haar eigen keuze.

Foto ter illustratie.