fbpx
Facebook Pagelike Widget

Moeder heeft seks met pitbull en doodt haar twee kinderen

GFC NIEUWS- Een vrouw uit Pennsylvania, VS, is aangeklaagd voor seksueel misbruik van de familiehond en de moord op haar twee jonge kinderen.

Lisa Snyder, 37, zal binnenkort worden gevonnist voor de moorden die zij pleegde in september 2019. Het Openbaar Ministerie eist de doodstraf.

Haar twee kinderen van 4 en 8 jaar werden dood aangetroffen in de kelder van de woning. Videomateriaal en foto’s waarop te zien is hoe ze seks had met de hond zijn in beslag genomen.

De vrouw ontkent dat ze de kinderen heeft vermoord en zegt dat ze gezamenlijk zelfmoord pleegden.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.