fbpx
Moeder filmt vader die zoontje bruut aftakelt omdat hij push-ups weigert

GFC NIEUWS- Een genadeloze vrouw heeft zijn zesjarige zoon afgetakeld omdat de jongen tijdens een training weigerde om push-ups (opdrukken) te doen.

Emilbek Zhunusov, 35, werd gearresteerd, nadat hij zijn zoon tijdens een training thuis in Moscou, Rusland, mishandelde op 16 april.

Het incident werd gefilmd door zijn 33-jarige vrouw Zhunusov die het filmpje plaatste op Facebook en haalde dat het niet verkeerd is om kinderen te slaan als je ze goed wilt opvoeden. Het is de juiste manier om kinderen op te voeden, meent ze.

Echter ging het niet om een simpele tik op klap. De jongen moest een aantal stokslagen incasseren, werd getrapt en in het gezicht geslagen met zijn vuisten geslagen.

Woensdag moest de vader voor de rechter verschijnen en haalde aan dat dit de manier is om zijn kind op te voeden. “Ik heb mijn zoon niet mishandeld. Ik voed hem op.”

Hij kreeg een gevangenisstraf van twee maanden.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…